Nuorten työpaja Fotarit – hengessä

30.08.2019

Kuvaa puhelimella – valoavarjoa ja ohikiitäviä hetkiä kaduilla ja kujilla 

Puhelin käteen ja menoksi –  tällä kurssilla katsotaan tuttuja katuja ja kujia puhelimen näytön kautta ja tallennetaan ohikiitäviä hetkiä, valoa, varjoa ja – mitä muuta näemmekään matkalla?

Kuvaa puhelimella innostaa ja inspiroi ilmaisemaan kuvilla itse nähtyä ja koettua vähän erilaisemmin, vähän pohditummin tai vaikkapa ihan huomaten ja kuva näpäten –  millainen on Sinun kuvasi kotikaupunkisi kadun ohikiitävästä hetkestä? Tai vaikkapa kaveristasi kujeilemassa kadulla?

Tule viettämään iltapäivää porukalla kuvaten. Alussa kurssin vetäjä antaa muutamia vinkkejä kuvaamiseen, sitten lähdetään yhdessä kuvaamaan ja päivän päätteeksi katsotaan kuvat.

Tiina Puputti

Tiina oli mukana syksyllä 2018 tekemässä Fotarit –ohjelmaa. Hän vastasi ohjelmassa valokuvauksen opetuksen sisällöstä, käsikirjoitti ne ja omat juonto-osuutensa. Fotarit on YLE:n tuottama hyvän fiiliksen valokuvausohjelma, joka innostaa ja opettaa ottamaan parempia valokuvia puhelimella. Fotareissa neljä nuorta opiskelee valokuvausta yhdessä valokuvauksen ammattilaisen Tiina Puputin kanssa. Fotarit on katsottavissa YLE Areenassa: https://areena.yle.fi/1-4468925 

www.tiinapuputti.com
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Tiina-Puputti-Joy-of-Photography/423938987750053
Instagram: tiinapuputti