KORONTATURVALLISUUS HFF

Hanko Fotofestivalissa seurataan aktiivisesti ja noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Uudenmaan alueellisia koronaturvallisuusohjeita. Olemme yhteydessä Etelä Suomen aluehallintovirastoon ja huolehdimme rajoitusten ajankohtaisesta seuraamisesta. Lisäksi Hanko Fotofestival on keskustellut festivaalin järjestämisestä kaupungin tartuntatautilääkärin kanssa.

Teemme parhaamme tartuntojen välttämiseksi, mutta emme voi kuitenkaan täysin taata riskitöntä tapahtumaa. Jokainen osallistuja voi osaltaan vaikuttaa turvallisempaan festivaaliin.

Riittävä turvaväli

Fotofestivaali järjestetään Hangon kaupungintalon galleriassa, juhlasalissa ja sen yhteydessä olevassa lämpiössä. Kaupungintalon alakerrassa ohjeistetaan festivaalivieraita pitämään riittävät turvavälit. Juhlasalissa osallistujille voidaan osoittaa oma riittävän väljästi sijoitettu istumapaikka sekä väljät liikkumistilat näyttelyihin tutustuttaessa.

Kasvomaskin käyttö

Yhdistys velvoittaa kasvomaskin käyttöä kaikille vapaaehtoisille ja työntekijöille työvuorojen aikana. Sisätiloissa, esityksissä, näyttelyissä ja työpajoissa on kaikilla osallistujilla vahva maskisuositus, ellei maski vaikeuta kohtuuttomasti hengitystä tai mikäli muut terveyteen liittyvät syyt eivät estä maskin käyttöä. Kasvomaskeja on jaossa yleisölle ja työntekijöille ilmaiseksi festivaali-infossa sekä esityspaikoilla.

Yleinen hygienia

Kiinnitämme erityistä huomiota festivaalitilojen siisteyteen. Huolehdimme, että kaikilla työntekijöillä, vapaaehtoisilla, luennoitsijoilla ja yleisöllä on mahdollisuus käsien puhdistamiseen

Ohjeet koronaturvalliseen festivaaliin

  1. Suosittelemme ennen festivaalille saapumistasi omaehtoista kontaktien välttämistä tai koronavirustestiä, ellet ole saanut vielä molempia rokotteita.
  2. Älä saavu festivaalille, jos sinulla on koronaviruksen oireita. Peru osallistumisesi sähköpostitse hankofotofestival@gmail.com. Liiput palautetaan asiakkaille sairaustapauksessa.
  3. Huolehdi käsihygieniasta, yski hihaan, pidä riittäviä turvavälejä ja käytä kasvomaskia tarvittaessa.
  4. Jos huomaat festivaalin aikana koronaviruksen oireita, ilmoita välittömästi puhelimitse ensi-apuun puh 116 117.